dimarts, 25 de febrer del 2014

Vinculem 0-6 sessió 1, Col·legi Sant Jordi i Llar d'infants Tomanyí

El dijous 20 de febrer va ser un dia especial, vam iniciar el projecte vinculem 0-6. Una prova pilot juntament amb la llar d'infants Tomanyí.

Aquest projecte consisteix en la utilització de les aules temàtiques de la llar d’infants Tomanyí pels alumnes de P-3 de l’escola Sant Jordi, per tal de poder gaudir de la possibilitat que ofereix l’ambient i el material que disposa la llar. D'aquesta manera, els infants de P-3 poden gaudir de les instal·lacions de Tomanyí i beneficiar-se d'un joc i unes activitats que puguin potenciar la seva pròpia creativitat.

Durant la primera sessió hem desenvolupat un joc més simbòlic als racons de la cuineta, la perruqueria, les nines, la granja, els cotxes... i una gran descoberta al pati. Alguns han experimentat al pati el sorral, les cordes, el tobogan,..., altres s'han sentit més segurs per a explorar racons que no ho havien fet abans.

Alguns dels nostres nens i nenes no coneixien d'abans la llar d'infants, d'altres que ja la coneixien de primera mà i han pogut recordar experiències viscudes i retrobar-se amb les seves antigues educadores.

Ha estat una experiència molt enriquidora per a tots.

Ens tornarem a retrobar en pocs dies.


1 comentari: